Iki Bedane Sugih lan Wong Mlarat

Iki Bedane Sugih lan Wong Mlarat

Iki Bedane Sugih lan Wong Mlarat

WONG SUGIH KARO WONG MELARAT KUWI PANCEN BEDO.... KEBANGETEN...😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Mangkat iring kemanten wae wis ketok bedo.............
Ibu-ibu nek iring-iring kemanten yo di bedak-bedakno,
Sing sugih bolo sugih, sing melarat yo di kelumpukne karo melarate.

Sing sugih-sugih di tumpakne mobil sing apik-apik,, pamer mobil mewah-mewah, Sing bangsane mobil Genio, Chiello, Pajero, Hamer, Lenkruser, Portuner, Penter, Inova, Avansa, Senia, Merci, Epivi, Cervi, Terios, Rus, Honda Jes, iku sing sugih-sugih…

Sing numpak, mbak Ika, mbal Sinta, mbak Widia, mbak Yanti. mbal Tuti, mbal Mike, mbak Ema, mba Erna, mba Tasya, mbak Sindi, mbak Alda, mbak Risma, mbak Siska, mbak Susi, mbak Lili..........

Tapi nek sing balane… Sundari, Ratemi, Supiah, Tasmining, Rumijah, Paenah, paijem, juminem, legirah, kasanah, patonah, maryatun, juminten, Rubiah,Katoyah, yo mung numpak kol bak (kol ompreng) iku tumpakane, nek perlu di usungi nganggo Tossa (motor roda 3 seng mburi enek bak'e).

Cerita Lucu humor jawa

Pancen ra podo.., sangune wae ra podo, sing sugih-sugih numpak mobil mewah, sangune yo enak-enak.. buah Pir, Apel, Jeruk, Duren, Duku, Kelengkeng, Anggur…, ngombene yo Fanta, Koka-kola, Sprait, Maison,karo Pokari swit..., Iku wong sugih.

Lah sing melarat-melarat numpak kol bak sangune yo Ote-Ote, Onde-Onde, Lemper, Gedang goreng, Tahu isi, Tempe mbus, Lomboke wakeh.. Terus ngombene Es Teh di wadahi plastik, taleni cokot pojokane.. .

Tekan gon kemanten yo bedo, sing mudun seko mobil apik yo ketok gandes, luwes, lemes, pantes, pancen wong sugih, mudun nganggo sandal jinjit dowo koyo artis, Dengkule di ciutno, bokonge di jentitno, susune di unjukno, mentek-mentek, gelungane rambut gede podo koyo bane mobil Praoto, mudun nyangklek tas karo
Nyekeli dompet, mlakune tit.. njentit.. jentit.. njentit.. njentit…, mlaku karo pamer gelang nganti iso muni gelange krimpying.., krimpying.., krimpying.., gela-gelo, lambene pencap pencep.

Lha sing melarat mudun seko kol bak wis ora rupo menungso, lambene nyonyor kabeh, mergo ntek ote-ote enem lomboke pat likur, mongah-mongah lambene njedir kabeh, Jontor dewe-dewe, rambute mosak-masek keno angin, keringet meruntus jrojosan
Sesek-sesekan nang kol bak, celake ndelewer tekan pipi, lipstik munggah nang mripat, mudun seko kol bak sandal jepit nganti iso kleru, sing tengen sandale rupane abang, sing kiwe rupane kuning, ngono kui esih di kongkon nyangking kerdus.....😂😂😀😀😀....
#nazibnazib#

Loading...

Terimakasih Anda telah membaca tulisan / artikel di atas tentang :
Judul: Iki Bedane Sugih lan Wong Mlarat
Rating: 100% based on 98 ratings. 5 user reviews.
Ditulis Oleh AriefTewe
Semoga informasi Seputar Iki Bedane Sugih lan Wong Mlarat bisa memberikan manfaat bagi Anda. Terima kasih Untuk Komentar Anda dan yang Share Artikel Ini
Blogger
Disqus
Pilih Sistem Komentar

Tidak ada komentar

Advertiser